Vår Personal

Daniela  – Ägare & Frisör

Jag är stolt ägare till Salong Freestyle, en salong med en speciell historia, full av kärlek. Det är en dröm som har blivit sann! Min passion har idag blivit min livsstil och det är med glädje i hjärtat som jag går till salongen varje dag. Jag ser en ljus framtid för Salong Freestyle, där vi tillsammans kan nå nya höjder.
Jag har vidareutbildat mig på seminarier med colorometri samt håruppsättningar runt om i Europa, och arbetar på att bli Hair Trainer för att kunna sprida vidare min kärlek, kunskap och passion inom frisör-branschen.

Gittan – Frisör

Gittan har arbetat som frisör sedan gymnasiet,
och är skolad under 70-­talet.

Hon njuter av varje minut på jobbet.
Kunskap är hemligheten bakom denna fantastiska kvinna.

Rullar permanent på rekordtid och ger fantastiskt bra råd till sina kunder.

Nina – Stylist

Nina är en passionerad stylist med mångårig erfarenhet inom skönhetsbranschen. Med en rad olika utbildningar i både Köpenhamn, Halmstad, Göteborg och Malmö har hon mycket kunskap och kärlek till sitt yrke, att ständigt utvecklas är en självklarhet. Nina brinner för att höja statusen och kompetensen inom branschen och hennes ledord är perfektion, kompetens och nöjda kunder. Att utmana sig själv är nödvändigt och Nina har både tävlat med framgång samt blivit certifierad lärare för en av Sveriges främsta skolor i branschen. Så oavsett om du vill unna dig en guldstund eller utbilda dig är du varmt välkommen! 

Camelia – Nagel & Fotterapeut

Camelia är en nagelterapeut och fotterapeut som brinner för att sprida glädje till sina kunder genom en skön behandling för händer och fötter. Passionen för yrket fick henne att utbildas år 2017 och bli diplomerad nagelterapeut inom gelé-tekniken. Camelias önskan att bli bättre gjorde att hon vidareutbildade sig internationellt år 2018, inom nya tekniker i gelé,  nail art, gellack och rysk manikyr. 
2020 utvecklade hon sin portfölj genom att bli internationell fotterapeut med inriktning i pedikyr/estetik pedikyr och delvis medicinsk fotvård. Camelia arbetar med  professionella och internationella produkter till både manikyr och pedikyr. 

Du är varmt välkommen att unna dig en av hennes avslappnande behandlingar för dina händer och fötter.

Carolina – Hudterapeut 

Carolina är aukt hudterapeut sedan 2007 och har dessförinnan lång erfarenhet inom tandvården. 

Hon är en mycket glad och ödmjuk person som gillar små detaljer,
såväl inom arbete som hobby. 

Hon brinner för skönhet och älskar att arbeta med människor.

Carolina driver eget företag hemma i Sjöbo,
men vill nu även utveckla sig här i Lund. 

Vår Historia

Salong Freestyle står för fri stil och för alla olika typer av kunder och hår. En plats dit alla är välkomna för att få en ny frisyr.
Har du inga idéer själv? ­ Då freestylar vi!

  År 2010 öppnade Salong Freestyle sina dörrar för första gången, på Kungsgatan i ett gammalt gårdshus på innergården. Med väggarna målade rosa och kreativitetsnivån hög började vår resa och snart kändes det att vi ville ha ett bättre läge till vår älskade salong.

År 2012 hamnade vi på Lilla Fiskaregatan och fick känna gågatans puls. Häftigt och fantastiskt vackert med ett så fint läge.

Efter 5 härliga år på Lilla Fiskaregatan var det tid för något nytt igen, så 2017 flyttade vi till Drottensgatan 4. Mitt i hjärtat av Lund. Ett stenkast ifrån Stora Södergatan, Botulfsplatsen, Katedralskolan, Kattesunds grönsakshandel och parkeringshuset bakom gamla Åhléns. I närheten av det mesta faktiskt och en perfekt lämpad lokal för Salong Freestyle.

År 2020 var det dags för salongens grundare Marit att lämna staffettpinnen vidare och Daniela blev ny ägare. Salongens historia fortsätter att skrivas och vi ser fram emot många år av att få berika våra kunders liv med vackert hår och gott välmående.