Vår Personal

Daniela  – Ägare & Frisör

Jag är stolt ägare till Salong Freestyle, en salong med en speciell historia, full av kärlek. Det är en dröm som har blivit sann! Min passion har idag blivit min livsstil och det är med glädje i hjärtat som jag går till salongen varje dag. Jag ser en ljus framtid för Salong Freestyle, där vi tillsammans kan nå nya höjder.
Jag har vidareutbildat mig på seminarier med colorometri samt håruppsättningar runt om i Europa, och arbetar på att bli Hair Trainer för att kunna sprida vidare min kärlek, kunskap och passion inom frisör-branschen.

Gittan – Frisör

Gittan har arbetat som frisör sedan gymnasiet,
och är skolad under 70­talet.

Hon njuter av varje minut på jobbet.
Kunskap är hemligheten bakom denna fantastiska kvinna.

Rullar permanent på rekordtid och ger fantastiskt bra råd till sina kunder.

Marit – Frisör

Marit har arbetat som frisör sedan 2004. När hon jobbar så gör hon det med kärlek.

Marit älskar människor och att få lov att förvandla dem till vackrare varelser ser hon som ett stort plus i sitt jobb.

Hon har utvecklats enormt i sin färgteknik under åren och tycker om att leka med sina kunskaper.

Vår Historia

Salong Freestyle står för fri stil och för alla olika typer av kunder och hår. En plats dit alla är välkomna för att få en ny frisyr.
Har du inga idéer själv? ­ Då freestylar vi!

  År 2010 öppnade Salong Freestyle sina dörrar för första gången, på Kungsgatan i ett gammalt gårdshus på innergården. Med väggarna målade rosa och kreativitetsnivån hög började vår resa och snart kändes det att vi ville ha ett bättre läge till vår älskade salong.

År 2012 hamnade vi på Lilla Fiskaregatan och fick känna gågatans puls. Häftigt och fantastiskt vackert med ett så fint läge.

Efter 5 härliga år på Lilla Fiskaregatan var det tid för något nytt igen, så 2017 flyttade vi till Drottensgatan 4. Mitt i hjärtat av Lund. Ett stenkast ifrån Stora Södergatan, Botulfsplatsen, Katedralskolan, Kattesunds grönsakshandel och parkeringshuset bakom gamla Åhléns. I närheten av det mesta faktiskt och en perfekt lämpad lokal för Salong Freestyle.

År 2020 var det dags för salongens grundare Marit att lämna staffettpinnen vidare och Daniela blev ny ägare. Salongens historia fortsätter att skrivas och vi ser fram emot många år av att få berika våra kunders liv med vackert hår och gott välmående.